Till innehållet på sidan
/>/>
Boende i Bohuslän

Boende i Bohuslän

Längst upp i Bohuslän, nära den norska gränsen men bara knappt 1,5 h från Göteborg hittar du Daftö. Ett familjeäventyr bland tång, salt och pirater. Här kan du bo som du vill - i stuga, på campingtomt, i Pirathotellet eller i vår gästhamn. På resorten finns restauranger, poolområde, aktiviteter med och utan pirater samt den egna nöjesparken Daftöland.

Hyr en stuga i Bohuslän

Att välja Daftö när det är dags att boka stuga inför semestern är ett säkert kort, här finns något för alla! Här finns alltifrån glampingstugor utan dusch och toalett till stora exklusiva stugor med plats för 8 personer.

Stugorna har egen uteplats eller altan och till alla stugor finns en parkeringsplats. Kommer man med elbil finns laddstationer vid receptionen. De flesta stugorna har havsutsikt och i boendepriset ingår ett stort aktivitetsutbud från påsk till och med höstlovet.

Camping i Bohuslän

För Daftö började allt med en camping och i år har vi funnits i 50 år. Då med kallvattenduschar och utedass. Idag är vi en fullskalig resort med flera campingområden att välja mellan. Bor du på Daftö i norra Bohuslän har du närhet till havet, nöjesparken Daftöland, aktiviteter som padel, utegym, vandringsleder och aktivitererna med Daftöpiraterna.

På campingområdena finns flera servicehus med toaletter, kök med storköksdiskmaskiner, familjerum, bastu mm.

Bohusläns aktiviteter runt knuten

Förutom aktiviteterna du hittar på resorten och i Nöjesparken finns ett stort utbud inom nära avstånd. Ta båten ut i Bohusläns skärgård från Daftös utflyktsbrygga som bland annat kan ta er till Kosteröarna. Besök Nordens Ark, Smögenbryggan eller Strömstads centrum med mysig centrumhandel, caféer och restauranger.

Mer om aktiviteterna
Till toppen på sidan