Till innehållet på sidan
/>/>

Boende på Västkusten

Västkusten har mycket att erbjuda för den som söker avkoppling och äventyr i en härlig kombination. Just den kombinationen hittar du även på Daftö Resort, på norra Västkusten. Här kan du bo som du vill i stuga, campingtomt, hotell eller i gästhamnen och delta i aktiviteter på både land och havet. Med och utan Daftöpirater. Dessutom finns här den egna nöjesparken Daftöland.
Karta över Daftö Resorts område på Västkusten

Hyr stuga på Västkusten

Här hittar du 9 olika stugtyper som är mer eller mindre tematiserade efter piraters tycke och smak. Alltifrån glampingstugor utan dusch och toalett till stora exklusiva stugor med plats för 8 personer. Alla stugor har uteplats eller altan och från många av dessa har du havsutsikt. Från andra har du skogsutsikt eller utsikt över nöjesparken, du väljer vad som passar dig bäst. Till varje stuga finns parkering och på resorten finns även laddstolpar för dig som kör hit med elbil.

Camping på Västkusten

I år har vi 50 års jubileum och allt började med just camping. Då med kallvattenduschar och utedass. Idag är vi en fullskalig resort. Här finns flera olika campingområden att välja mellan. Närhet till havet, nöjesparken, aktiviteter som padel, utegym, vandringsleder eller kanske sommarpulsen i Norrviken där många av aktivitererna med Daftöpiraterna utgår ifrån.

På campingområdena finns flera servicehus med toaletter, kök med storköksdiskmaskiner, familjerum, bastu mm.

Hotell med utsikt över Västkustens skärgård

Pirathotellet har 12 rum och alla rum har egen balkong eller uteplats med utsikt över Kosterhavet. I varje rum sitter en tavla och historia från en specifik pirat och i rummet kan du hitta detaljer från äventyren till havs. I boendepriset ingår självklart hotellfördelar som bäddade sängar, frukost och städning. Dessutom ingår ett stort aktivitetsutbud och entré till poolområdet.

Mycket som ingår i boendepriset

Oavsett vilken boendeform du väljer så ingår ett stort aktivitetsutbud från påsken till och med höstlovet. Vatten och el ingår och du har tillgång till faciliteter som butik, restauranger med kvällsunderhållning, närhet till nöjesparken Daftöland. Massor av lekplatser, pool och stränder.

Till toppen på sidan