Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Piratpåsk på Daftö i Strömstad

Under påsken tar piraterna med er på aktiviteter som påskmästerskap och påskrisverkstad. I Restaurang Packhuset vankas mat och underhållning och ni kan bo precis som ni vill – camping, gästhamn, stuga eller hotell. Säkra ditt påskfirande och börja längta till vårens familjeäventyr!

Piraterna laddar upp med massor av aktiviteter inför påsken. Påskmästerskap, påskrisverkstad och påskpyssel för att nämna några. Många aktiviteter sker utomhus och alla aktiviteter är sådana ni upplever tillsammans som familj för att skapa gemensamma minnen att se tillbaka på. Aktiviteterna med Daftöpiraterna ingår i boendepriset. Missa inte Den Stora Äggjakten som är påskens höjdpunkt på Daftö!

Påskaktiviteter med piraterna

Piraterna har laddat upp med massor av aktiviteter som påskmästerskap, påskrisverkstad och påskpyssel och den stora äggjakten för att nämna några. De flesta aktiviteter sker utomhus och alla aktiviteter är sådana ni upplever tillsammans som familj. Aktiviteterna med Daftöpiraterna ingår i boendepriset.

Bo som du vill

Till påsken öppnar allt boende på resorten och du kan bo precis som du vill. På campingtomt i egen husbil, husvagn eller tält. I Pirathotellet, gästhamnen eller i en av de tematiserade stugorna. Du kan läsa mer om boendealternativen via länken nedan och om du vill ha hjälp att välja vilket alternativ som passar er bäst är du välkommen att höra av dig till oss.

Mat och underhållning

Vill du kombinera mat med underhållning är det Packhuset du ska styra mot under påsken. Njut av god mat, dryck och tillsammanstid med underhållning från scenen. Vi rekommenderar att boka bord, framför allt under tider då det är show. I kalendern ser du när showerna genomförs.

Packhuset

Utomhusaktiviteter för alla

Förutom Daftöpiraternas påskaktiviteter finns fler utomhusaktiviteter att uppleva med familjen. Som Daftökampen, padeltennis, äventyrsgolf, promenader eller MTB-cykling i våra fina leder eller lek på lekplatserna.

Till toppen på sidan