Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Underhållning i Packhuset

I Restaurang Packhuset på Daftö Resort, 5 km söder om Strömstad kan god mat och dryck kombineras med underhållning i form av shower, trubadurer och quiz. Alltsom oftast av vårt egna showteam eller våra Daftöpirater, men ibland även av gästartister.

I vår aktivitetskalender ser du vad som genomförs och när. Under sommaren kan du njuta av underhållning på scenen sex dagar i veckan. 17:00 kan du uppleva Piratparty med middag som riktar sig mot de yngre matgästerna och klockan 20:30 väntas underhållning som varierar beroende på veckodag.

Under Påsken bjuds det på Piratpartaj för de mindre piraterna, Candyquiz och Showkväll med sång och dans.

Här nedan finns länkar till kalendern och bordsbokning. Vill du bo över kan du välja mellan hotell, stuga, camping och gästhamn. Länkar till boendebokning finns också här nedanför.

Påsk i Packhuset

Packhuset bjuder upp till årets första shower under påsken. Festa med Piraterna under Piratpartaj under påskhelgen, testa kunskapen på Candyquiz eller njut av sång och dans under Showkväll. I kalendern ser du tider och mer info för varje show.

Mat och underhållning

Vill du kombinera mat med underhållning är det Packhuset du ska styra mot under påsken. Njut av god mat, dryck och tillsammanstid med underhållning från scenen. Vi rekommenderar att boka bord, framför allt under tider då det är show. I kalendern ser du när showerna genomförs.

Packhuset

Bo över på resorten

Kombinera mat och underhållning med boende och aktiviteter för ett fulländat äventyr. Här kan du bo precis som du vill - i stuga, Pirathotellet, på campingtomt eller i vår gästhamn. Oavsett vilken typ av boendeform du väljer så ingår ett stort aktivitetsprogram i boendepriset.

Till toppen på sidan