Gruppresor på Daftö Resort

Det är något speciellt med att besöka oss. Särskilt när man behöver stärka en grupp inför nya utmaningar. Eller när ni bara vill koppla av och ha roligt tillsammans. Möjligheterna är många på Daftö resort. Alltifrån möten i vår moderna konferensanläggning till dagar fyllda med aktiviteter och äventyr.

svärd

Vilka är ni?

svärd

Företag

Är ni ett företag som vill veta mer om möjligheterna att konferera och eller teambuilda på Daftö Resort?

Skolklass

Är ni en skolklass som vill åka på klassresa? Här får ni reda på vilka äventyr som kan upplevas tillsammans hos oss.

Förening

Är ni en förening som funderar på att ta med gruppen och uppleva något kul tillsammans? Vi har tagit emot många olika typer av föreningar - här kan du läsa mer om vad upplevelsen kan innehålla.

Därför ska ni välja oss

Modern anläggning för alla sällskap

Daftö Resort älskar att ta emot stora såväl som mindre sällskap. Anpassa ert besök på anläggningen och välj mellan olika typer av boende. Stugor med hotellstandard? Eller samla hela gruppen i Pirathotellet?

Ät i vår restaurang, koppla av i bryggbastun, upplev aktiviteter med puls, äventyr eller avkoppling och ha möten i konferensbyggnaden.

Ordet tråkigt existerar inte här

Äventyr brukar stå på den dagliga agendan under en vistelse hos oss. Det är svårt att inte ha roligt på Daftö Resort.

Varva era möten med Daftöland, räktrålning, padel, matlagning i vår restaurang Packhuset och mycket annat. Självklart kan vi anpassa aktivitetspaket åt er.

Vägg i vägg med hav & natur

Vår anläggning ligger i ett vackert och saltstänkt skärgårdslandskap, med gångavstånd till hav, skog, klippor och stränder. 

Om inte den natursköna omgivningen är reseanledning nog ligger Strömstad bara 10 minuter bort. Låt Västkusten bli ankaret som inspirerar och stärker gruppen.

Vi hjälper dig planera er vistelse

Vi heter Louise och Junie och är era kontakter för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er. 


Tid tillsammans, på ett ställe

Gruppbesök på Daftö Resort är en viktig komponent av vår verksamhet, och vi kan enkelt anpassa just ert besök beroende på vilka önskemål som finns.

Vi har tagit emot grupper i alla dess former genom åren, med en gemensam nämnare; människor som behöver tid tillsammans. 

Vare sig ni är en del av en förening, företag, skola eller idrottsklubb så finns Daftö Resort här för att leverera ett spännande äventyr i vacker skärgårdsmiljö.

Det ni får av oss är en upplevelse, från början till slut. Komplett med moderna lokaler, rogivande omgivning, god mat och ett stort utbud av aktiviteter.

Allt ni kan tänkas behöva för ett besök finns på resorten, vilket gör att det är enkelt att hålla ihop gruppen, oavsett storlek.

Varmt välkommen att boka er gruppresa idag!