Föreningsäventyr på västkusten

Upplev äventyr tillsammans på Daftö Resort. Är ni en förening som behöver moderna lokaler för att sitta och planera? Eller öva musik ostört? Vi erbjuder färdiga paket för en rad olika gruppresor. Självklart kan vi även anpassa paketen enligt era önskemål.

Föreningar som ofta besöker oss

Orientering

Vår anläggning är omringad av varierad natur, från tät skog till öppna fält och vidsträckta hav. Västkusten erbjuder oändligt många möjligheter för orientering.

Använd Daftö Resort som utgångspunkt för era aktiviteter. Ni bor bekvämt och äter frukost, lunch och middag.

Lagidrott

Vi älskar att ta emot idrottslag i alla dess former. Det finns goda förutsättningar för att skapa träningsmatcher på och i anslutning till anläggningen.

Ni bor i toppmoderna stugor där frukost, lunch och middag ingår. Välj till en rad olika aktiviteter för att göra resan ännu roligare. Vi har välkomnat IFK Göteborg för träningsläger och hoppas att få välkomna er också.

Korps

Dere får tilgang til et fullt utrystet konferanserom hvor dere kan øve uten å bli forstyrret. Det er også en korpsvert på stedet.

Pakken inkluderer overnatting i hotellstandardhytter, samt frokost, lunsj og middag. Vi har også et stort utvalg aktiviteter som er tilpasset din gruppe.

VI hjälper er planera er vistelse

Vi heter Louise och Junie och är era kontakter för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er. 


Tillsammanstid på Västkusten

Välkomna till Daftö Resort för nya sätt att umgås, teambuilda och konferera på. Möjligheterna många, och vi hjälper er gärna att sätta ihop ett förslag efter era önskemål.

Här på anläggningen är det tid tillsammans som är i fokus. Tid tillsammans i form av aktiviteter, boende, mat och nöjen. På och runtom Daftö Resort finns det en mängd olika aktiviteter som är lämpade för både små och stora grupper.

Utomhusaktiviteterna är många. Välj till en aktivitet som räktrålning, arrendera nöjesparken Daftöland. Era stunder tillsammans blir ankaret för er resa till Daftö Resort.

Om er vistelse sträcker sig över en eller flera dagar bor ni i våra fina stugor med hotellstandard. Vill ni ha det extra lyxigt och bekvämt går det att hyra hela Pirathotellet med 12 rum för att samla hela gruppen.