Till innehållet på sidan
/>/>

Glamping i Strömstad

Glamping på Daftö innebär att du bor i enkla men äventyrliga stugor, som självklart tematiserats efter pirattemat som går i en röd tråd på Daftö Resort.

I Vrakbyn och Döskallebyn finns stugor med upp till 4 bäddar. Gemensamt för dessa glampingstugor är att frukostbuffé i restaurangen ingår i boendepriset. Toaletter och duschar finns i närliggande servicehus. Ett stort aktivitetsutbud ingår när du glampar på Daftö, precis som när du väljer något av de andra boendealternativen. Tryck på en av glampingstugorna här nedan för att läsa mer detaljer om respektive stuga.

Glamping på Daftö Resort i Strömstad

På Daftö Resort, 5 km söder om kuststaden Strömstad kan du bo som du vill - glamping, camping, stuga, hotell och gästhamn. Glampingboendet på Daftö är i glampingstugor med 2-4 bäddar. Här bor du enkelt och äventyrligt. Toaletter och duschar finns i närliggande servicehus, frukosten ingår i boendepriset och serveras i restaurangen när du väljer att boka en av glampingstugorna.

Glampingboende med aktiviteter och poolområde

Precis som i alla boendeformer på Daftö ingår ett stort aktivitetsutbud med och utan Daftöpirater, under skolloven från påsk till och med höstlovet. Vilka dessa aktiviteter är hittar du i kalendern. I boendepriset ingår även entré till vårt poolområde som är öppet från 1 juni.

Vad kostar glamping på Daftö?

Priset för glampingstugorna skiljer sig beroende på när du önskar besöka oss. Om du går in på en av glampingstugorna ovan finns en priskalender där du ser pris per natt och hur det skiljer sig mellan olika perioder. Som nämnts här ovan ingår ett stort aktivitetsutbud, frukostbuffé och entré till poolområdet boendepriset.

Boka glamping i Strömstad

Redo att boka en glampingstuga och förbereda dig inför ett familjeäventyr på Daftö? Varmt välkommen vidare in i onlinebokningen för för bokning av Döskallebyn eller Vrakbyn.

Boka här
Till toppen på sidan