Semester full av aktiviteter

Upplev naturen kring Daftö, andas in den salta luften och upplev många äventyr tillsammans. Ut och njut! Här finns det mycket att göra när det är roligt för barnen och avslappnande för föräldrar.

Havet, stränder och poolområde

Vi älskar havet och vatten i alla dess former. Här finns det många stränder att uppleva och tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn

Läs mer om poolområdet ›

Vandra med familjen

Vill man hålla sig aktiv på Daftö finns våra leder för löpning. Bohusleden, Historieleden, Naturleden och Kaparleden. Om du vill uppleva en löptur med strand, hav och skog i en härlig kombination ska du ta dig ut på Naturleden som är 5 km i delvis kuperad terräng. Ökad puls med fina löparspår.

Läs mer om vandring här ›

Padeltennis

På Daftö kan du spela Padel på våra två utomhusbanor som du kan boka på Matchi. Rack och bollar kan hyras via receptionen under receptionens öppettider.

Läs mer om padeltennis ›

Utegym

Vi har ett härligt utegym som passar dem flesta. Kicka igång dagen med att träna och önskar du en gruppträningsinstruktör så fixar vi en instruktör som genomför passet.

Läs mer om träning ›

Semesterträning

Under sommaren erbjuds klasser med yoga upplevelser och cirkelträning. Starta dagen med rörelser som motverkar stress, ryggproblem och spända nackmuskler eller ett effektivt pass med flera stationer där vi jobbar med hela kroppen. Ge din kropp en härlig start på dagen.

Se tider här ›

Båttur

Upptäck den bohuslänska skärgården. Från Daftös utflyktsbrygga kan du ta båtar som tar dig till vackra öar längs hela Västkusten. Spendera några dagar bland saltstänkta granitklippor, pittoreska fiskebyar och klassiska skaldjursrestauranger.

Läs mer om båtturer ›

Daftökampen

Daftökampen
Om du känner till Wild kids, Robinson eller Mästarnas Mästare kan du uppleva tävlingen på Daftö-way tillsammans med familjen. Låt familjeäventyret börja på Daftökampen. Här blir du utmanad i grenar med kluringar, snabbhet, noggrannhet och balans. Lycka till i utmaningarna för kropp och knopp!

 

Läs mer om Daftökampen ›

Bikepark

I närhet till Daftö finns det även en Bikepark som ligger mitt i Bohusläns underbara natur. Här kan alla cykla och ha roligt. En BikePark för hela familjen men främst för ungdomar och barn. 

Läs mer om aktiviteter här ›

Boka boendet för att ta del av äventyret

Om du är på jakt efter ett boende i Bohuslän behöver du inte leta längre än Daftö. Mitt i vackra Västkusten kan du hitta ett boende utifrån dina behov. Daftö är en boendeanläggning med flera stugor, campingtomter, butiker, restauranger och mycket annat. Och så har vi ju självklart nöjesparken Daftöland som granne.

Daftö är öppet året runt. Du kan bo i vårt nya Pirathotell, i någon av våra 130 stugor, i din egen husbil eller husvagn på campingen. Och självklart finns det gott om tältplatser också! Alla husvagns- och tältplatser har möjlighet för att koppla in elektronik och tillgång till vatten och avlopp. Vill du hellre campa på havet kan du lägga till i vår gästhamn

Välj ditt boende här