Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Vinter på Daftö

På Daftö Resort i Strömstad kan du bo året om, med olika äventyr och upplevelser beroende på när du besöker oss.

Här kan du ta del av vad som kan upplevas på Daftö mellan höstlovet och påsklovet. En lugn och vacker period på Daftö i Strömstad.

Boende

På Daftö kan du under vintertid bo i stuga eller hyra campingtomt för egen husvagn eller husbil. Bor du på campingtomt har du fri tillgång till servicehus med dess faciliteter, vissa har även bastu. Du visste väll att du kan hyra säsongsplats även under vintern?

Vedeldad bryggbastu och vinterbad

På resorten finns bland annat en vedeldad bryggbastu med ett litet pentry och omklädningsrum. En perfekt plats att njuta tillsammans med nära och kära, kompisgänget eller kollegorna. Under vintern är bryggbastun även en perfekt plats för vinterbad.

Daftökampen

Kanske har du sett Wild Kids, Robinson eller Mästarnas Mästare? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med familjen! Utmana varandra i grenarna som sätter både kroppen och knoppen på prov. När ni är klara har ni tagit er ca 3 km och klarat av sex olika utmaningar längs med vägen.

Daftökampen, barn som tävlar.

MTB-cykling

För dig som tar med cykeln till Daftö finns både stigcykling och flowbanor att uppleva. Testa tekniken i leder med olika svårighetsgrader och upplev ett fartfyllt äventyr på två hjul.

Vandringsleder

På Daftö finns flera vandringsleder i olika längder i olika terränger. Genom skog, längs med havskanten eller över klippor. Dessutom finns flera kända leder bara en kort promenad från resorten, som Bohusleden och Kuststigen.

Restauranger och butiker nära oss

Under perioden då Daftös egna butik och restauranger är stängda tipsar vi om utbudet inne i centrum. Via länken nedan får du information om vilka dessa är. Vill ni köpa med er mat och laga i stugan finns det en ICA Kvantum inte långt ifrån oss. Åk mot centrum och rakt fram i första rondeller för att komma dit.

Receptionens öppettider

Från påsk till och med Spöktober har vi generösa öppettider i receptionen. Under vinterhalvåret begränsas dessa, du kan se vilka öppettider som gäller just nu via länken nedan. Kontaktuppgifter till receptionen: Telefon – +46(0)526-26040 Mail – info@dafto.se

Till toppen på sidan