Till innehållet på sidan
/>/>
11 maj 2020

Barnvänligt hotell med bad

Är du på jakt efter ett barnvänligt hotell med närhet till hav och pool? Det nybyggda Pirathotellet i Strömstad bjuder på ett äventyr utöver det vanliga!

Bad i både pool och hav för alla åldrar

När du bor här kan du välja mellan att bada i poolområdet på resorten eller havet som bara är ett stenkast bort.

Poolområdet har tre uppvärmda pooler fyllda med spännande saker. Det finns piratskepp, vattenkanoner, utsiktstorn, vattenfall och rutschkana.

Du håller enkelt uppsikt från en solstol medan barnen lever rövare i någon av poolerna. En är 120 cm djup, en är 60 cm djup och den minsta är för riktigt små barn.

När man vaknar upp med havsutsikt från rummet är det svårt att inte vilja ta ett dopp i havet. Som tur är tar det bara ett par minuter att gå till vår barnvänliga strand.

Det finns även möjlighet att bada från bryggor och klippor för de lite äldre barnen.

Barnhotell med pirattema

Barnvänligt hotell räcker inte riktigt för att beskriva Pirathotellet. Det är ett familjehotell som riktar sig mot barnfamiljer.

Det genomgående temat är pirater, precis som för resten av Daftö Resort. Varje rum i hotellet har en unik karaktär inspirerat av olika pirater. Samtliga rum har en rymlig altan eller balkong med utsikt över havet.

När ni bor på hotellet har ni nära till alla spännande aktiviteter. Barnen kan röra sig fritt och säkert på egen hand på området. Att bo hos oss är spännande för barnen och avslappnande för föräldrarna!

Lätt att hitta nya kompisar

Pirathotellet är bara ett av de boendealternativ som finns på Daftö Resort. Många familjer kommer på besök varje år och bor i stugor,campingen eller i gästhamnen.

Nöjda gäster berättare

“Bra med aktiviteter i området för barn i alla åldrar. (trots Corona tider) Härligt poolområde. Bra mat och service. Här finns allt du kan önska dig.” - Larsa Larsson

“Vacker natur, härliga pirater, rent och fräscht och suverän pool! Kommer absolut tillbaka ännu en gång!” – Anna Onken

“Perfekt för barnfamiljen!” – Jeanette Eriksson

Boka din vistelse
Till toppen på sidan