Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Barnens Daftö

Här är varje dag ett äventyr för hela familjen. Lika mycket roligt för barnen som avkoppling för föräldrarna då man inte behöver hitta på vad man ska göra - aktiviteterna är serverade! Hos oss uppplever man aktiviteterna tillsammans med sina barn, för tillsammanstid är det bästa vi vet!

Nedan kan du läsa om några av alla de äventyr du kan uppleva under din vistelse på Daftö.

Bo som en pirat

För barnen blir semestern det där lilla extra när ni även bor som pirater, det gör ni bäst i bland annat våra tematiserade stugor eller i Pirathotellet. Här finns även campingtomter och gästhamn.

Poolområde

Precis som Daftöpiraterna älskar vi vatten i alla dess former. Här finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn. Borda ett piratskepp i äventyrspoolen och skvätt ner kompisar eller syskon med vattenkanonen.

Piratäventyr

Med Piraterna hittas det på allt möjligt kul! Från krabbfiske och sandslottstävling, till skattjakt, piratpyssel och piratshow. Vår kalender är uppdaterad med sommarens alla aktiviteter!

Packhuset

Panget & Piratloftet

I våra aktivitetshus finns det massor med kul att hitta på tillsammans med både kompisar och familjen. Panget för de lite äldre barnen och på Piratloftet finns pyssel och annat för de mindre barnen.

Daftötåget

Det bästa sättet att få en överblick över Daftöområdet är en tur med vår egen tåglinje, Daftötåget. Bredvid lokföraren i Daftötåget sitter en av Daftöpiraterna som guidar er runt och berättar om det ena och det andra som får era dagar på Daftö att bli så bra som möjligt. 

Till toppen på sidan