Vinter på Daftö

På Daftö kan du bo året om, med olika äventyr och upplevelser beroende på när du besöker oss. På denna sidan kan du ta del av vad som kan upplevas mellan Spöktober och påsk

Under den här perioden kan du bo i stuga eller med egen husbil eller husvagn på campingtomt. Stugorna och campingtomterna har olika storlekar och utsikter. Leta reda på boendealternativet som passar dina önskemål eller kontakta oss på +46(0)526-26040 eller info@dafto.se på för tips om vad vi tror kan passa er.

En vistelse på Daftö i vintertid

Boende

På Daftö kan du under vintertid bo i stuga eller på campingtomt med egen husvagn eller husbil. I stugorna kan du tillaga era måltider. Alla stugor har även uteplats eller altan där en värmande kopp kan inleda dagen. 

Bor du på campingtomt får du fri tillgång till servicehus med dess faciliteter, några av dem har även bastu. Har du husbil och vill bo över en längre period, kolla in vårt erbjudande om säsongsplats "kortsäsong för husbil". 

Läs mer om boendealternativen › Läs mer om kortsäsong - säsongsplats för husbilar ›

Vedeldad bryggbastu och vinterbad

På resorten finns bland annat en vedeldad bryggbastu och dopp i havet. I bryggbastun finns även ett litet pentry och omklädningsrum. En perfekt plats att njuta på tillsammans med nära och kära, kompisgänget eller kollegorna. Under vintern är bryggbastun även en perfekt plats att vinterbada ifrån.

Läs mer om bryggbastun här ›

Aktiviteter och lek

Kanske har du sett Wild Kids, Robinson, Mästarnas Mästare eller Sveriges starkaste familj? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med familjen! Res hit och utmana varandra inom familjen eller utmana en annan familj ni reser hit med. Grenarna ni utför sätter både kroppen och knoppen på prov. När ni är klara har ni upplevt en promenad på ca 3 km med sex stycken utmaningar längs vägen. Utmaningarna kan vara alltifrån kluriga pussel till plankan, gissa volym och bygga stentorn. 

Dessutom finns flera olika lekplatser att uppleva på området. Vilken blir er favorit?

Läs mer om Daftökampen här ›

MTB-cykling

Här finns cykelleder med stigcykling och flowbanor för dig som längtar efter ett fartfyllt äventyr på två hjul. Ta med egen cykel!

Läs mer om MTB-cykling på Daftö här ›

Vandringsleder

På Daftö finns flera vandringsleder i olika längder i olika terränger. Genom skog, längs havskanten och över klippor. Dessutom finns flera kända leder inte alls långt ifrån resorten, som Bohusleden och Kuststigen. Du kan alltså välja på flera olika leder med olika landskap och miljöer beroende på vad du är sugen på att uppleva.

Läs mer om vandringsupplevelserna ›

Restauranger och butik

Under perioden då Daftös egna butik och restauranger är stängda så tipsar vi om utbudet inne i centrum. Via länken nedan får du information om vilka dessa är. Vill ni köpa med er mat och laga i stugan så finns en ICA Kvantum butik inte långt ifrån oss. Åk mot centrum och rakt fram i första rondellen för att komma dit. 

Se öppettiderna för Daftös restaurangers och butik › Restaurangutbudet i Strömstad centrum ›

Receptionens öppettider

Från påsk till och med Spöktober har vi generösa öppettider i receptionen. Under vinterhalvåret begränsas dessa. Du kan se öppettiderna via länken nedan.

Kontaktuppgifter till receptionen
Telefon: +46(0)526 260 40
Mail: info@dafto.se

Receptionens öppettider ›