Kommunens grundskoleelever bjuds in till sommarlovsfirande på Nöjesparken Daftöland

Fredagen den 9 juni avslutas skolterminen för Strömstad grundskoleelever och sommarlovet startar. Under flera år har nöjesparken Daftöland öppnat upp sina portar gratis för sommarlovsfirande bland attraktioner, spel och pirater – så även i år!

Daftö Resort och Strömstad kommun bjuder alla kommunens grundskoleelever, och en vuxen per barn, på gratis entré till Daftöland som avslutningspresent. Eleverna får sina entrébiljetter via skolan som man visar upp i Daftölands entré. Nöjesparken har öppet mellan 12:00-16:00.

- Skolavslutningen är en av årets roligaste dagar, det är härligt att välkomna så många glada barn och ungdomar. Det har blivit en riktigt fin tradition som vi är både glada och stolta över, säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Fler nyheter om Daftöland

På Daftöland slutförs förberedelserna inför torsdagens säsongsöppning

Kristi Himmelsfärds traditionsenliga smygpremiär är snart här och inne i nöjesparken slutförs de sista förberedelserna inför torsdagens öppning av Daftöland. "Sist vi såg våra gäster uppleva parken var i höstas under Spöktober och sedan dess har förberedelserna inför årets säsongsöppning pågått. Att få se och höra glädjen från våra gäster när de upplever parken har vi längtat efter sedan dess", säger Lena Kempe, VD för Daftö Resort.

Daftö Resort och Strömstads kommun bjuder alla elever på avslutningspresent

Den 14 juni bjuder vi och Strömstad kommun alla kommunens 1625 grundskoleelever på gratis entré till Daftöland som avslutningspresent.