Till innehållet på sidan
/>/>
12 maj 2023

Hyr stuga i Bohuslän

Det finns inte mycket som är mer svenskt än hederlig husvagnssemester; en årlig klassiker för många av våra besökare på Daftö Resort. Men, ibland vill du kanske ha fyra träväggar, ett kök och ett badrum med rinnande vatten. Något som du får när du hyr en stuga hos oss. Lyckligtvis är det inte enbart väggar och rent vatten du får tillgång till. Våra campingstugor i Bohuslän är fullt utrustade med allt du kan tänkas behöva för en underbar semester på den saltstänkta västkusten.

Destination Bohuslän

Bohuslän har mycket att erbjuda för den som vill uppleva en riktigt skön sommar nära havet. Pittoreska fiskebyar, varierad natur och härliga badmöjligheter är bara några av argumenten för att hyra en stuga i Bohuslän.

Bohuslän är känt för sina vackra klippor i granit och charmiga små smultronställen. Daftös anläggning ligger precis i anslutning till sommarpärlan Strömstad. Här kan du njuta av färsk fisk och skaldjur på lokala restauranger, delta i olika aktiviteter och evenemang och uppleva skärgårdens fina natur med båt.

Självklart kan du även besöka Bohuslän och Daftö Resort utanför sommarmånaderna. Våra stugor går minst lika bra att hyra när temperaturen sjunker och mörkret infinner sig. När löven på träden skiftar till sina gula och röda färger kan det vara som allra mysigast att kura ihop sig i en av våra stugor.

Daftös stugor i Bohuslän

I vår charmiga stugby erbjuder vi flera stugalternativ som är anpassade för olika behov och budget. Från små och prisvärda campingstugor till större och lyxigare varianter där inget har lämnats åt slumpen.

Om du reser med familj och barn är stugorna i Piratbyn perfekta för både en längre semester eller en weekend. De är inredda efter Daftöpiraternas tycke och smak. På samma tema har vi även Döskallebyn, som har stugor ovanför marken i kojor och den nyast tematiserade stugbyn som fått namnet Vrakbyn.

Är du ute efter en riktigt stor stuga rekommenderar vi Kaptensbyn, som huserar våra mest exklusiva stugor. Här inne hittar du ett välutrustat kök, kaklat badrum, sovloft och två sovrum. Totalt har dessa stugor åtta sängplatser. Väggarna är tapetserade med morristapeter och i taket hänger en kristallkrona. En stuga för kaptenen med andra ord.

Missa inte allt som händer på Daftö Resort

Nu kanske du får uppfattningen om att allting här på Daftö kretsar kring stugor. Så är det självklart inte! Vi är en anläggning som bjuder upp till äventyr året runt. För barnen är höjdpunkten på anläggning Daftöland, en stor nöjespark med piratinspirerade attraktioner och mycket annat.

Är det inte en stuga i Bohuslän du är ute efter hittar du också campingplatser för husbil, husvagn och tält. Lägg till med båten i vår gästhamn eller varför inte checka in på pirathotellet och bo som en riktig pirat?

Oavsett vilket typ av boende du väljer är du välkommen till oss på Daftö Resort!

Till toppen på sidan