På Daftöland slutförs förberedelserna inför torsdagens säsongsöppning

Kristi Himmelsfärds traditionsenliga smygpremiär är snart här och inne i nöjesparken slutförs de sista förberedelserna inför torsdagens öppning av Daftöland. Menyer sätts upp, skyltar monteras, attraktioner provkörs och spelen tänds upp för att välkomna gästerna in i parken under storhelgerna Kristi Himmelsfärd och Pingst.

- Den här perioden är alltid hektisk men fantastiskt kul! Sist vi såg våra gäster uppleva parken var i höstas under Spöktober och sedan dess har förberedelserna inför årets säsongsöppning pågått. Att få se och höra glädjen från våra gäster när de upplever parken har vi längtat efter sedan dess, säger Lena Kempe, VD för Daftö Resort.

Är du återkommande besökare till Daftöland känner du nog till att parken ständigt utvecklas och utökas med fler upplevelser. En nyhet för i år är Sockerbomben där den sötsugna kan köpa churros och glass - ett gott tillskott till de andra restaurangerna.

Nytt för i år är även några varianter av entrébiljetter. Alternativen har utökats med en 2 dagarsbiljett och biljetter för dig som är 65+. Vill man ha det bästa priset på biljetterna förköper man dem på daftoland.se.

Bra att veta om säsongen på Daftöland

Nöjesparken är öppen 11-17 den 18-20/5 och 27-28/5. Därefter stängt några dagar innan sommarsäsongen är igång och parken är öppen varje dag 11-18 i perioden 16/6-13/8. Under sommarsäsongen kan man uppleva Piratteatern på Stora Scenen varje dag klockan 15:00.

Fler nyheter om Daftöland

På Daftöland slutförs förberedelserna inför torsdagens säsongsöppning

Kristi Himmelsfärds traditionsenliga smygpremiär är snart här och inne i nöjesparken slutförs de sista förberedelserna inför torsdagens öppning av Daftöland. "Sist vi såg våra gäster uppleva parken var i höstas under Spöktober och sedan dess har förberedelserna inför årets säsongsöppning pågått. Att få se och höra glädjen från våra gäster när de upplever parken har vi längtat efter sedan dess", säger Lena Kempe, VD för Daftö Resort.

Daftö Resort och Strömstads kommun bjuder alla elever på avslutningspresent

Den 14 juni bjuder vi och Strömstad kommun alla kommunens 1625 grundskoleelever på gratis entré till Daftöland som avslutningspresent.