Till innehållet på sidan
/>/>
12 april 2019

Daftö blir partner till IFK Göteborg

IFK Göteborg är en av landets mest meriterade fotbollsklubbar. Nu har Daftö Resort ingått ett avtal med Blåvitt. Det innebär bland annat att a-laget kommer att genomföra sommarens träningsläger på Daftö.

18 SM-guld, två internationella cupvinster i Europa, deltagande i Champions League vid fyra tillfällen och ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott, så kan en kort sammanfattning se ut av den partner Daftö Resort skrivit avtal med.

Som exempelvis innebär att a-truppen kommer att förlägga sitt sommarläger i Bohuslän. Fotbollsallsvenskan har uppehåll under juni och återupptas sedan i juli.

- Jag har hört så mycket gott och spännande om Daftö Resort och miljön där omkring och det ska bli riktigt inspirerande att komma dit under fyra dagar och varva träningar med andra aktiviteter, som jag vet finns. En perfekt uppladdning inför vår omstart, säger IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi.

Samarbetet innebär dessutom att Daftö Resort står som matchvärd i matchen mot Helsingborg, vilken spelas annandag påsk, måndag 22 april med avspark 15.00.

- Att samarbeta med IFK Göteborg är en del i vår satsning i att bli mer synliga i Göteborgsområdet. Valet av nätverk var inte svårt och det är fantastiskt kul att äntligen vara en del av det. Ett engagerande affärsnätverk och många möjligheter för oss att skapa värden och minnen för matchbesökare, partners, spelarna och deras familjer, avslutar Daftö Resorts vd Lena Kempe.

Läs IFK Göteborgs nyhet om partnerskapet här.

Till toppen på sidan