Till innehållet på sidan
/>/>
29 augusti 2019

Ett Vinnande Partnerskap

Sedan 2019 ingår Daftö Resort i IFK Göteborgs partnerfamilj. – Vi har nu gjort flera roliga aktiviteter tillsammans under de här första månaderna som gått. Vi känner oss hittills väldigt nöjda, säger Lena Kempe, VD Daftö Resort i anslutning till det tredje stora samarbetet på lika många månader.

Aktiviteterna startade annandag påsk, då Daftö Resort med pirater var matchvärdar för matchen mot Helsingborg på Ullevi. Det blev en familjefest. Det blev en blåvit seger och det var strålande sol.

Sedan laddade IFK Göteborg upp inför omspelet av seriespelet med ett läger på Daftö i Strömstad. Ett av alla uppskattat läger med träningar, fritidsaktiviteter som fiske, padel och svalkande bad.

I slutet av juli var det dags att träffas igen i samband med kamratmötet mot IFK Norrköping och familjefesten på Gamla Ullevi. Då var Kapten Svartkrut och en del av hans besättning åter på plats för att sjunga, dansa och skoja med de blåvita små fansen. Piraterna fick även besök på scenen av en IFK-hjälte och blivande brudgum vid namn Glenn Hysén.

Lena Kempe intervjuades i pausvilan inför de över 14 000 åskådare som fanns på plats och precis som i påskas, och under träningslägret i juni, under en strålande sol.

Man kan dessutom stolt konstatera att IFK Göteborg varken förlorat då Daftö gästat matcherna eller i de fem matcher som spelats i allsvenskan efter vistelsen på Daftö.

Daftö Resort och IFK Göteborg – en vinnande kombination.

Till toppen på sidan