Till innehållet på sidan
/>/>
25 februari 2020

Amandas Daftöresa

Amanda Koponens resa mot att bli aktivitetsansvarig på Daftö började precis som för många andra, genom en säsongsanställning. I Amandas fall som skådespelare.

- Att se glädjen hos barn som första gången får träffa en pirat är oslagbart.

När Amanda utbildade sig på Performing Arts School i Göteborg blev hon tipsad av sina klasskompisar att söka jobb på Daftö. Hon tyckte att det verkade spännande och sommaren 2016 började hon sin säsongsanställning som skådespelare och showartist hos oss.

- Somrarna på Daftö innehöll allt man kan tänka sig. Ett roligt jobb med varierade arbetsuppgifter, en härlig stämning utanför jobbet och inte minst att befinna sig på fantastiska västkusten med allt vad det innebär.

Idag är Amanda heltidsanställd och aktivitetsansvarig. Det innebär att hon planerar, projektleder och genomför alla piraternas aktiviteter, både på Daftöland och på resorten.

Vilket är ditt bästa minne från din tid som säsongsanställd?

- Ett extra roligt minne från när jag var säsongsanställd var sommaren 2018 när ett åskoväder närmade sig. Jag spelade ”den onda” i teatern, och i samma ögonblick som jag gjorde entré på scenen slog en blixt ner i närheten av Daftöland. Min entré blev ackompanjerad av världens åskdunder!

Vi är väldigt glada och stolta över det jobb Amanda gör och över de äventyrliga upplevelser som hon och hennes team, piraterna, skapar för våra gäster.

Till toppen på sidan