Till innehållet på sidan
/>/>
26 februari 2020

Maddes Daftöresa

När Madelene Lidberg (Madde) gick på teaterprogrammet i Uddevalla blev hon tipsad om att söka säsongsjobb som pirat på Daftö. Under själva jobbsökardagen fanns även möjlighet att söka andra tjänster så hon passade på att söka jobb inom restaurang. Idag, åtta år senare, är Madde heltidsanställd och restaurangansvarig för Restaurang Packhuset.

Under påsken 2012 gjorde Madde sin allra första dag i Packhuset. Till en början kombinerade hon jobbet med att plugga klart sitt sista år på gymnasiet.

- Jag började som 18-åring med att diska i Packhuset. När jag tog studenten fortsatte jag att säsongsjobba på Daftö. Jag älskade verkligen miljön och ville hela tiden utvecklas. Efter några år fick jag möjlighet att bli hovmästare, och det tackade jag såklart ja till.

Idag är Madde heltidsanställd och restaurangansvarig för Restaurang Packhuset. Hon har hand om allt vad gäller matsal, gästers önskemål, menyer och rekrytering av restaurangpersonal.

Vad är ditt bästa minne från din tid som säsongsanställd?

- Som säsonganställd kan man få möjlighet att bo i personalbyn på Daftö. Jag minns att varje dag var otroligt kul. Det var bara att öppna dörren så fanns det alltid någon eller några som var redo att hitta på roliga äventyr!

Vi är väldigt glada över att Madde varit en del i vårt team här på Daftö i så många år och vi hoppas att det blir många fler.

Till toppen på sidan