Till innehållet på sidan
/>/>
28 november 2019

Från en camping till ett helt äventyr

– Vi är ett semesteralternativ för alla barnfamiljer, att utveckla oss efter behoven som finns för att inte utesluta någon känns helt naturligt, säger Lena Kempe, VD på Daftö i Strömstad.

Nytt för sommaren 2019 var att man för första gången kunde komma rätt in i äventyret med båt och lägga till vid den nya gästhamnen. Nu utökas anläggningen med ytterligare ett boendealternativ, ett hotell med det genomgående pirattemat. Pirathotellet kan nu bokas med ankomst från den 3 april. Med hotellet erbjuder Daftö boende i stuga, camping, gästhamn och hotell. Detta betyder att Daftö numera verkar inom alla kategorier för svensk besöksnäring, utan skidanläggning.

– Vi har länge haft ett brett utbud av boende, alltifrån tälttomter till stugor med hotellstandard. Att vi nu även kan erbjuda hotellboende är en naturlig del i vår utveckling, eftersom det är vad våra gäster efterfrågar. Vi ger våra gäster valmöjlighet att välja boende utifrån sina egna förutsättningar vilket är viktigt för oss, säger Lena Kempe.

Att välkomna alla till hela Daftö, oavsett förutsättningar, har under 2019 uppmärksammats i media, när det framkom att Daftöland är landets billigaste nöjespark. Det nya hotellet är även ett sätt att tillgängliggöra området för fler gäster, både barnfamiljer och företag som kommer dit för möten och aktiviteter.

– Med hotellet kan vi få ännu fler att upptäcka den fantastiska naturen vid Daftö – året om. Vi förlänger säsongen och skapar dessutom ännu fler arbetstillfällen året om, avslutar Lena.
Till toppen på sidan