Barnvänlig camping på Västkusten

Välkommen till Daftö Resort, en piratgömma på västkusten som erbjuder en barnvänlig campingupplevelse. Här kombinerar vi det bästa av den havsfyllda naturen med faciliteter och aktiviteter som är anpassade för familjer, för att skapa en plats där semestern blir lika avkopplande som äventyrlig.

En värld av skoj för de små

På Daftö Resort, en av västkustens mest barnvänliga campingplatser, är varje detalj tänkt för att familjens minsta ska ha det så roligt och säkert som möjligt. Från våra genomtänkta lekområden (och inte minst nöjesparken Daftöland) till de barnsäkra boendealternativen, allt är designat för att göra din familjesemester bekymmersfri och full av skratt.

En campingplats med barnen i fokus

En väldigt stor del av vår anläggning har skapats med barnen i åtanke. Med lekplatser, familjevänliga bad och organiserade aktiviteter för alla åldrar, har vi en vision om att göra Daftö Resort synonymt med barnvänlig camping på Västkusten.

På vår barnvänliga camping hittar du Daftöland, en äventyrspark där barn kan leva ut sina piratdrömmar, utforska och gå på skattjakt. Det är en plats där fantasin får flöda fritt och där leken aldrig tar slut.

Boende på vår familjevänliga camping

Vi förstår vad som krävs för att en campingplats ska vara barnvänlig och bekväm. Vi har tänkt på allt från lekfullt inredda stugor till campingtomter som ligger nära naturen och lekplatserna, för att säkerställa en bekymmersfri vistelse.

När du väljer Daftö Resort, väljer du en campingupplevelse där familjens behov står i centrum. Med serviceinrättningar, barnanpassade menyer i våra restauranger och tillgång till nödvändigheter gör vi campinglivet enkelt och bekvämt för alla.

Varför välja Daftö Resort?

Att välja Daftö Resort innebär att man väljer en plats där barnens nöje och familjens gemenskap står i första rummet. Vi erbjuder inte bara en vanlig campingupplevelse, utan en plats där varje familj kan skapa ovärderliga familjeminnen. Det är här de första simtagen tas, den spännande skattjakten påbörjas och äventyren på Daftöland skänker glädje år efter år.

Välkommen att att besöka oss!

Fler nyheter om Semestertips

En Magisk höstlovsresa till Daftö Resort på västkusten

Höstlovet står runt hörnet och vad passar bättre än att utforska västkusten och Strömstad med familjen? Om du söker inspiration för höstlovsresor, bör Daftö Resort definitivt vara på din radar. 

Hos oss hittar du massor av äventyr, höstfärgad natur och avkoppling. Daftö Resort är ett perfekt resmål för dig som planerar en resa på höstlovet med barn.

Varför välja Daftö Resort?

Daftö Resort är beläget nära Strömstad, och vi är en perfekt utgångspunkt till Västkustens skärgård. Här kan du uppleva den naturliga skönheten i regionen, samtidigt som du har tillgång till en mängd aktiviteter som passar hela familjen. 

När man reser på höstlovet kan det vara en utmaning att hitta aktiviteter som är engagerande oavsett väder. Särskilt den svenska hösten som har en tendens att kunna skifta snabbt mellan kyla och värme. Lyckligtvis finns det ett varierat utbud på och kring vår anläggning.

Strömstad är fullt med familjeaktiviteter med en stark koppling till havet och allt spännande som lever under ytan. Havet erbjuder också möjligheter för segling, fiske och kanotpaddling, medan skogen är ett utmärkt ställe för lugna promenader bland de gula och röda höstlöven.

Resa på höstlovet: Spöktober

När oktober månad gör sitt intåg förvandlas Daftö Resort till en magisk och spöklik plats för hela familjen. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter kopplade till denna kusliga månad. 

Spöktober pågår onsdag-lördag under höstloven i Sverige och Norge; alltså veckorna 40, 41 och 44, och det är ett måste för alla som planerar höstlovsresor med barn. Många av aktiviteterna du kan ta del av under Spöktober ingår för dig som boende på anläggningen, och andra kan bokas till.

Ett urval av alla aktiviteter under Spöktokber är spökpyssel, karva pumpor, spökhistorier, åkattraktioner och läskiga spökvandringar i Kråkslottet.

Varför Spöktober är perfekt för höstlovsresor med barn

Spöktober erbjuder en unik blandning av spänning och kreativitet, vilket gör det till det perfekta resmålet för en resa under höstlovet. 

Dessutom är alla aktiviteter utformade med barn i åtanke, vilket gör det till en säker och spännande upplevelse för yngre besökare. Om du har letat efter en resa på höstlovet som är både underhållande och barnvänlig, är Spöktober på Daftö Resort destinationen för dig och familjen.

Resa på höstlovet: Välkommen till oss

Om du planerar en resa på höstlovet och letar efter en destination som erbjuder en balans mellan äventyr och avkoppling, är Daftö Resort det självklara valet.

Med ett brett utbud av aktiviteter och naturskön omgivning, erbjuder Daftö Resort något för hela familjen och gör din höstlovsresa minnesvärd. Oavsett om du är intresserad av att utforska västkustens fina natur, eller helt enkelt vill tillbringa kvalitetstid med familjen, är Daftö Resort platsen att vara på.

Tips på familjesemester i Sverige: Besök Daftö Resort

Skippa utlandsresan i år och satsa på en aktiv familjesemester på västkusten istället. På Daftö Resort hittar ni fina boendealternativ för hela familjen.