Vinnare av Stora Barnsemesterpriset 2018

Vi vann Stora Barnsemesterpriset i kategorin "Bästa campingplats för barnfamiljer". Att det är ni gäster som nominerat och röstat fram oss gör oss extra stolta, glada och tacksamma. 

Andraplatsen gick till Kronocamping Saxnäs på Öland och tredjeplatsen gick till Borstahusens camping i Landskrona.
I kategorin "Bästa temapark" var Daftöland nominerad och temaparken som tog hem vinsten var High Chaparall följt av Astrid Lindgrens värld och Legoland.

 

Fler nyheter om Utmärkelser

Daftö Resort tilldelas utmärkelsen Camper´s Choice 2022

Tillsammans med elva andra anläggningar utses Daftö Resort till en av Sveriges bästa campingar. Över 6000 personer har under fyra veckor röstat fram sina favoritcampingplatser i Sverige. 

- Vi är riktigt stolta och glada över utmärkelsen. Gästernas egna röster är de som betyder mest förstås säger en glad Lena Kempe, VD på Daftö Resort. Lena tog emot priset tillsammans med delägarna Mia och Mette Kempe. 

Daftö Resort fick också utmärkelsen "Bästa aktivitetsutbud"

Vi vill att våra gäster skall väja oss för alla våra äventyr så den utmärkelsen visar ju att det är vad gästerna uppskattar också.
Bra betyg som inspirerar oss att jobba vidare med att utveckla aktiviteterna på Daftö säger Lena.

Camper’s Choice är gästernas nya utmärkelse till sina favoriter bland Sveriges campingplatser på Camping.se. Gästerna utser vinnarna genom att rösta på sina favoriter. 

 

Europatoppen och bäst i Sverige - Daftö Resort är en Superplatz

Daftö Resort i Strömstad har för 16:e året utsetts till Superplatz av den tyska motororganisationen ADAC. Som enda turistanläggning i Sverige och Norge har man fått det högsta betyget och den prestigefyllda utnämningen.

Boka boende

Boka en campingplats eller stuga och upplev tång, salt och äventyr på Daftö Resort i Strömstad

Boka