Till innehållet på sidan
/>/>

Boende i Strömstad

På Daftö bor, äter och leker vi som pirater, bland tång, salt och äventyr. Du kan bo precis som du vill. I Pirathotellet, i stuga, gästhamn eller på någon av våra campingtomter. I boendepriset ingår ett stort aktivitetsutbud under skolloven samt under helger innan och efter. Du hittar aktiviteterna i kalendern. Välkommen till ett äventyr med tång, salt och pirater i Strömstad.

Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?

På Daftö finns flera olika campingområden och stugbyar. Även om det inte är långt att ta sig emellan de olika områdena så kan det vara skönt att bo nära det som du uppskattar mest med besöket. Är det poolen, havet eller kanske nöjesparken?

Via kartan nedan kan du själv hitta det område som passar dig bäst, har du frågor eller vill ha tips på område och plats efter dina önskemål är du välkommen att kontakta receptionen på +46(0)52626040 eller info@dafto.se.

Daftös område från ovan

Boende i Strömstad, året runt

Om du är på jakt efter ett boende i Strömstad behöver du inte leta längre. Daftö är en boendeanläggning med stugor, campingtomter, butiker, restauranger och mycket annat. Och så har vi ju självklart nöjesparken Daftöland som granne.

På Daftö kan du bo hela året men det är mellan påsklovet och höstlovet som du upplever det bästa och mesta av oss. Under vinterhalvåret kan du bo här men lagar din egna mat i ditt boende alternativt besöker en av Strömstads restauranger.

Alla campingtomter för husbil, husvagn och tält har el, vatten och avlopp.

Vill du hellre campa på havet kan du lägga till i vår gästhamn.

Det finns flera olika servicehus med bland annat toalett, dusch, tvätt, kök och diskrum. Allt för att din vistelse ska bli så smidig och behaglig som möjligt.

Daftös natursköna omgivning lyser som starkast under sommaren. Med närhet till havet och mängder av aktiviteter.

Bo på Daftö och upplev kuststaden Strömstad

I det saltstänkta Strömstad finns det gott om aktiviteter och upplevelser att ta del av. Med bil tar det mindre än tio minuter att ta sig till ett boende på Daftö från Strömstads centrum. Det finns även gott om bussförbindelser mellan Daftö och Strömstad.

I centrum finns mysig centrumhandel, shoppingcenter, båtturer ut på Kosterhavet och restauranger som duggar tätt. Får du inte nog av upplevelser kan du ta båten till Norge över dagen. Colorline kör mellan Strömstad och Sandfjord.

Under högsommaren kan det vara svårt att få tag i ett bra boende i Strömstad då många turister tar sig till staden. Vill du bo på Daftö under högsommarveckorna rekommenderar vi att vara ute i god tid. Boka online eller kontakta oss så hjälper vi dig med bokningen.

Låt familjeäventyret börja!

Till toppen på sidan