Till innehållet på sidan
/>/>
02 oktober 2018

Tack för konferensbesöket Scionova

Scionova är ett expertföretag inom Connectivity och hjälper företag att koppla upp sina produkter inom Automotive, Smarta Hem och Medtech. När det var dags att kicka igång hösten med ett lunch till lunchmöte valdes Daftö Resort ut som konferensanläggning, vilket vi är väldigt glada för.

Vi välkomnade 14 personer till tematiserade konferenslokaler. Bäddade sängar och puffade kuddar i Kaptensbyn. Varma bad i bryggbastun följt av middag i Restaurang Packhuset. Vi tackar Scionova för besöket och hoppas ni kom hem med nya idéer, ny energi och fler minnen att prata om i lunchrummet.

Här kan du läsa mer om konferensmöjligheterna på Daftö Resort. Vilka aktiviteter ni kan kombinera vistelsen med och hur du kommer i kontakt med oss för att skräddarsy ett upplägg för just er. Varmt välkommen till Daftö Resort i Bohuslän, vår bästa tid är nu!

Scionovas betygsatte boendet, aktiviteterna, maten och värdskapet enligt nedan, på en femgradig skala.

Boendet: 5.

Kaptensbyn får 5/5 pirater!

Aktiviteter: 5.

Bryggbastun var magiskt! Fräscht och mysigt. Kaparbrickan satte spikan i kistan på aktiviteten. Även bra att man fick ta med sig egen dryck dit.

Maten: 5.

Allt var supergott. Stora portioner vilket uppskattades av alla.

Värdskapet/service: 5.

Verkligen världsklass! Personalen var så hjälpsamma! Man kände sig verkligen omhändertagen. Vill ge en extra stjärna till Theo som var vår värd under konferensen. Vilken kille, trevlig, glad och hjälpsam!

Skulle du rekommendera Daftö Resort för andra företag?

Verkligen! Mysigt att bo i stuga. Konferenslokalerna är otroligt fräscha och snygga!

Till toppen på sidan