Arbeta här

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen boendeanläggning på Bohuskusten utanför Strömstad. Med boende och aktiviteter för alla smaker, äventyrspooler och den egna nöjesparken Daftöland är familjeföretaget en av de ledande boendeanläggningarna i Europa. Vår boendeanläggning består idag av stugbyar och campingtomter. Nästa stora satsning är ett hotell som står klart 2020. 

Vi har 35 medarbetare på helår och under sommaren blir vi ca 180 personer. Här finns tjänster alltifrån receptionister, vaktmästare, kockar, cafébiträde och bartendrar till aktivitetsledare och showartister. Olika tjänster men med service som den gemensamma nämnaren. Vi har kul på jobbet och sprider glädjen till gästerna att ta med sig hem. 

 

Heltidsanställningar

 

Housekeeping
Vi söker nu dig som är engagerad, driftig och med ett sinne för ordning och reda. Du brinner för att hålla anläggningen skinande ren, har öga för detaljer och bidrar till att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse under sin vistelse hos oss. I ett härligt team behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska och arbetet kräver att du har körkort. 

Arbetsuppgifterna består av att hålla alla stugor, toalettbyggnader och lokaler rena.   

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Schemalagt helgarbete ingår.
Lön: Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt HRF.
Hur jag ansöker: Maila din ansökan med CV och personliga brev till jobb@dafto.se. Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!

 

Säljare/ Receptionist
Vi söker dig som är glad, engagerad och har ett brinnande sälj- och serviceintresse. Du har även hög stresströskel och ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du prioritera rätt saker. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete om du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.

Arbetsuppgifterna består bland annat av gästmottagning, in- och utcheckning, informationsservice och kassahantering. Vi säljer och bokar våra produkter via inkommande och utgående telefoni samt mail. Men framförallt arbetar du även aktivt med merförsäljning i det dagliga arbetet. Du är en teamspelare och i arbetet ingår att introducera och handleda nya medarbetare inför sommarsäsong. Vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, goda datakunskaper samt erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Schemalagt kvälls- och helgarbete ingår.
Lön: Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt HRF.
Hur jag ansöker: Maila din ansökan med CV och personligt brev till Mia Pettersson Glansberg, receptionsansvarig@dafto.se. Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!

 

Sommarjobb


Varje år söker vi engagerade medarbetare. Vi välkomnar ansökningar från 16-åringar och uppåt, men vi ser gärna att du fyllt 18 år. Vi har öppet året runt och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong. Under vecka 25-32 behöver all personal vara på plats. Sök sommarjobb inför 2019 genom att skicka din ansökan till jobb@dafto.se.

Boende i Personalbyn
Eftersom vi har begränsat antal bäddar, kan vi inte garantera boende till alla. Inför sommaren 2019 kan vi erbjuda 60 bäddar för våra medarbetare. Skriv i din ansökan om du behöver boende.

De rollerna vi söker är;

 • Receptionist
 • Butiksbiträde
 • Aktivitetsledare
 • Serveringspersonal
 • Showartist
 • Bartender
 • Kock
 • Köksbiträde
 • Housekeeping
 • Vaktmästare
 • Diskare
 • Cafébiträde
 • Attraktionsvärd i Daftöland