problemfri semester

Fokusera på det som är viktigt, vi sköter resten!

Med över 40 års erfarenheter av camping vet vi vilka faktorer som kan skapa problem under semestern. Vi har identifierat detta och gjort produkter av det. Produkter som bidrar till en problemfri semester och som ger er mer tid till roliga saker istället. Få kudden puffad och sängen bäddad, kom till ett serverat frukostbord eller få hjälp att backa in husvagnen på tomten och slipp campinggrannens granskande blick. 

Lämna handdukar och sänglinnen hemma

Lämna sängkläderna och handdukarna hemma, få mer plats i bilen och slipp ockupera tvättstugan så fort du kommer hem. Lägg till linnepaketet vid bokning av boende, vill du ha det extra bekvämt kan vi även bädda din säng och puffa din kudde. 

Slipp kånka med grillen

Slipp frustrationen av att försöka trycka in den egna grillen i bilen, när kolen ramlade ut bland packningen i bagaget, eller när endast halva köttbiten fick plats på engångsgrillen du köpte i all hast på väg till oss. Välj Grillpaketet och få en lånad grill, grillkol/briketter och tändvätska levererat till din stuga eller campingtomt.

Glömt tandborsten?

Lugn, det är inga problem! I vår livsmedelsbutik finns allt du kan tänkas behöva under din vistelse, och lite till. Leksaker, råvaror till middagen, adaptrar och allt däremellan. Ta reda på butikens öppettider och välkommen in.

Vad blir det för mat?

Under semestern slipper du många vardagliga beslut. Om du dessutom låter oss servera din middag slipper du några beslut till. Framför allt spar du tid som du kan lägga på annat då vi lagar maten, serverar din familj och tar disken. Välkommen till någon av restaurangerna på Daftö Resort och Daftöland och smaklig måltid. 

Frukosten är klar

Frukosten är klar och du behöver inte göra någonting, förutom att ta dig till frukostbuffén. Både varmt och kallt finns upplagt på bordet som ger dig goda förutsättningar till en bra start på dagen. 

Hotellpaketet

Att lämna sängkläderna och handdukarna hemma och låta oss bädda ger mer plats i bilen, mer tid för roligheter under semestern och du slipper ockupera tvättstugan med tvätt när du kommer hem. Med hotellpaketet lagar vi dessutom din frukost och städar stugan när semestern är över.

Den sällsynta egentiden

Stunder tillsammans med familjen i all ära men visst kan det behövas semester från semestern ibland? Tid för sig själv och bara vara. Varje dag under sommaren genomförs barnaktiviteter som skapar äventyrliga minnen för dina barn, och avkopplande stunder för dig. 

Har du laddat bilen, älskling?

Nog för att vi vill ha dig kvar hos oss men om du mot all förmodan behöver åka härifrån och inte laddat bilen finns här fyra laddningsuttag för elbilar. Ladda ner appen "laddkoll.se" via Appstore eller Googleplay för mer information och pris.

Daftöarmband

Vid incheckning får alla i familjen över 3 år ett armband som används till att komma in poolområdet, öppna dörrarna till servicebyggnaderna och att visa upp för att vara med på Daftöpiraternas aktiviteter. Armbandet kan även laddas med pengar i receptionen för att betala med i butiken eller i restaurangerna.

DU LÄGGER TILL HOTELLPAKETET NÄR DU BOKAR DITT BOENDE

Att lämna sängkläderna och handdukarna hemma och låta oss bädda ger mer plats i bilen, mer tid för roligheter under semestern och du slipper ockupera tvättstugan med tvätt när du kommer hem. Med hotellpaketet lagar vi dessutom din frukost och städar stugan när semestern är över.