Hyr stuga på Västkusten för små och stora sällskap

I vår stugby finns nio olika stugtyper. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du hyr bor du nära havet och har utsikt över västkustens skärgård nästan jämnt. 

Här kan du kombinera boendet med båtturer ut till Koster, bada i poolen eller havet, besöka Strömstads mysiga stadskärna eller uppleva Bohuslän från vår fina strandpromenad tillsammans med familjen, vännerna eller kanske din hund.

Till varje stuga finns en parkeringsplats precis intill stugan. Behöver ni plats för en extra bil kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.  

Välkommen att uppleva Västkusten och norra Bohuslän, nära norska gränsen och 16 snabba motorvägsmil från Göteborg.

Modern vit stuga omgiven av grön gräsmatta och skärgårdsmiljö

Kaptensbyn, 8 sovplatser

Kaptensbyn är vårt största och mest exklusiva boende där ni bor i stora och moderna stugor med ett charmigt sovloft och två sovrum, med totalt 8 sängplatser.

Röd stuga med vita knutar och veranda med havsutsikt

Solhöjden, 6 sovplatser

Med plats för 6 personer och en härlig veranda med viss havsutsikt gör stugorna till ett mycket bra alternativt för den stora familjen.

Piratbyn, 6 sovplatser

Stugorna har plats för 6 personer i två sovrum, utrustade med kaklade badrum.

Solig gata med röda stugor till vänster, husbilar till höger och havet rätt fram

Saltbyn, 4 sovplatser

Stugorna ligger nära en lekplats vilket passar utmärkt för barnen, samt ett perfekt läge för att njuta av dagens sista solstrålar från verandan.

Döskallebyn, 4 sovplatser

Här bor ni som äkta äventyrare i kojor ovanför marken.

Skogslyckan, 4 sovplatser

Små men trevliga stugor med plats för fyra personer, med en härlig veranda.

Stor röd stuga med högt i tak och en rymlig veranda

Skeppsbyn, 4 sovplatser

Stugorna har två sovrum, kaklade badrum samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva.

Fyra stugor i en sluttning mot havet

Sjölia, 4 sovplatser

Nyrenoverad stuga med två sovrum passar de perfekt för upp till fyra personer. Stugorna har rymliga badrum och ett litet, men väl utrustat kök.

Vrakbyn, 4 sovplatser

Charmen med att campa är att bo enklare än hemma och det är precis vad ni kan göra i Vrakbyn, ett charmigt boende för den lilla familjen upp till fyra personer. 

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

Piratbyn, 4 sovplatser

Plats för fyra personer i två sovrum. Självklart har stugorna välutrustade kök, kaklade badrum och en uteplats.

Döskallebyn, 2 sovplatser

Här bor ni ovanför marken i kojor med plats för två personer. Frukost ingår vid bokning av stuga i Döskallebyn.

ÄVENTYRLIGT ELLER AVKOPPLANDE

Pulshöjande aktiviteter, svalkande dopp i havet eller en bra bok i stugan efter en vacker promenad med utsikt över skärgården? En vistelse på Daftö Resort blir precis så äventyrlig eller avkopplande som du vill ha den. Här finns förutsättningar till att skräddarsy vistelsen precis hur du vill, året om. 

Vanliga frågor:

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö"

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna och hotellet från 15:00 och på campingtomterna från kl. 13:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00). Är du säsongsgäst hos oss kan du komma och åka precis som du vill mellan de datum du hyrt.

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Finns täcke och kudde i stugorna?

Täcke och kuddar finns till alla bäddar i stugorna. Sängkläder tar ni med själva eller så kan ni köpa till det i samband med att ni bokar boendet.

Får man grilla på området?

Du får grilla på området men endast i grillar, öppen eld på marken är ej tillåtet. Vid sopstationerna finns speciella tunnor för aska som grillkolen skall tömmas i. Har du ingen grill med dig kan du köpa till Grillpaketet.

Får man ha hund på stranden och på Daftöland?

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Håll hunden kopplad och rasta den utanför campingområdet. Använd hundbajspåse. Husdjur får inte vistas på badstranden i, på Daftöland, i poolområdet eller i gemensamma lokaler. Det finns hundduschar i byggnad 2 och 6 och egen badplats bortanför bryggbastun.

Stugor på Västkusten

Tänk dig att kunna njuta av lugnet innan dagen drar igång. En kopp kaffe på altanen när luften är frisk och börjar värmas av solens morgonstrålar. Kanske sover familjen fortfarande inne i stugan? Kanske står grillen kvar från gårdagens middag? Kanske avlutades kvällen med ett glas vin tillsammans med din partner då ni blickade ut över havet som solnedgångens färger speglas i? 

Att hyra campingstuga på Västkusten vid Daftö är så mycket mer än att tak över huvudet och sängar att sova i. Här skapas minnen av stunder tillsammans som ni kan tänka tillbaka på under resten av året. Stugor finns i varierande storlekar och i olika prisklasser och du kan bo här under hela året. Vilken stuga passar bäst med dina önskemål?

Hyr stuga på Västkusten i olika utföranden

Självklart är vi lite partiska när vi säger att Bohuslän är ett av Sveriges bästa resmål. Daftö ligger precis vid havet, och här bor du bekvämt och vackert. Här är ingenting tråkigt – speciellt inte när nöjesparken Daftöland ligger precis intill stugområdet.

Det finns en rad med olika typer av campingstugor på Västkusten här på Daftö. Allt från mindre stugor för små sällskap till större byggnader för hela familjen och dina vänner.

I Piratbyn kan du exempelvis bo i en pirat-inredd stuga med plats för sex personer – med utsikt över nöjesparken Daftöland. 

Kaptensbyn innehåller de största stugorna på Daftö. Dessa campingstugor på Västkusten är exklusiva med en modern framtoning. Det finns totalt åtta sängplatser i två sovrum. Alla stugor i Kaptensbyn renoverades under 2017 – vilket gör att de innehåller alla bekvämligheter du kan tänka dig.

För den äventyrslystne besökaren som vill bo i en stuga på Västkusten finns Döskallebyn med två sovplatser. Det som skiljer denna stugby är att du bor ovanför marken i kojor. 

Detta är bara ett axplock av våra olika stugor att hyra på Västkusten. Oavsett sällskap eller intresse så finns det ett boende för dig.

Campingstuga på Västkusten vid havet

Att hyra campingstuga vid havet på Västkusten har blivit en självklar sommaraktivitet för många. Och egentligen – vad är skönare än en härligt ljus dag på en varm klippa i Bohuslän? 

Bohuslän är det västligaste landskapet i Sverige, som är känt för fiske, salta bad och klippor i sten. Här finns bland annat tre av Sveriges största sjöar: Orust, Hisingen och Tjörn. Vi får inte heller glömma bort att tipsa på Kosteröarna som finns utanför Strömstad.

Välkommen att boka din campingstuga på Västkusten på Daftö Resort.