Kaptensbyn, 8 sovplatser

Storlek
60
Sovrum
3
Sovplatser
8
Kök finns i stugan
Tillgänglighetsanpassad
WC finns i stugan
Dusch finns i stugan
Husdjur är inte tillåtna i stugan
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Vi erbjuder fri ombokning under 365 dagar för att göra det enkelt för dig att fortsätta din semesterplanering efter nuvarande förutsättningar.

Kaptensbyn är vårt största och mest exklusiva boende där ni bor i stora och moderna stugor med ett charmigt sovloft och två sovrum, med totalt 8 sängplatser.

Alla stugor i Kaptensbyn renoverades under 2017 och har välutrustade kök och kaklade badrum med golvvärme. Men det bästa av allt är verandan som bjuder in till sköna sommarkvällar och en viss havsutsikt.

Kort och gott ett bra val för den stora familjen.

Utrustning
Diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshanduk, disk/städutrustning, TV, barnstol, utemöbler. Täcken och kuddar finns till alla sovplatser. Ta med lakan eller välj till det i onlinebokningen.  

I stugan finns barnresesäng, ta med kudde och täcke samt sängkläder till den eller välj till det i onlinebokningen. Madrass ingår till resesängen som finns i stugan och madrassen får ni i receptionen när ni checkar in. 

Handikappsvänlig
Stugan har en liten ramp vid entrén och rymligt badrum (ej med handikapptoalett) samt gemensamma ytor. Kaptensbyn består av två husrader och den raden närmast parkeringen rekommenderas för er som har svårt att ta er fram då det är längre till den andra husraden samt backar. 

Erbjudande

Unika tider ger unika möjligheter. Bo i stuga till pangpris fram till 18 juni. 4 bäddstuga för 850 kr, 6 bäddstuga för 1050 kr och 8 bäddstuga för 1250 kr per natt.

Boka online eller kontakta receptionen på +46(0)526-26040 eller info@dafto.se.

Till onlinebokningen

Vanliga frågor:

Kan jag omboka min vistelse i Coronatider?

Ja fri ombokning av din vistelse gäller tills vidare för att du ska kunna fortsätta din semesterplanering utefter nuvarande förutsättningar. Vid avbokning gäller ordinarie avbokningsregler, du hittar dem under "Om Daftö":

Åtgärder gällande Corona

Vi på Daftö arbetar med att skapa äventyrliga upplevelser, men din säkerhet och trygghet vill vi inte äventyra. Därför har vi vidtagit åtgärder med anledning av Corona. Läs om åtgärderna under "Om Daftö".