Skeppsbyn, 4 sovplatser

Storlek
42
Sovrum
2
Sovplatser
4
Kök finns i stugan
Tillgänglighetsanpassad
WC finns i stugan
Dusch finns i stugan
Husdjur är inte tillåtna i stugan

I våra fräscha stugor i Skeppsbyn finns det plats för upp till fyra personer i två sovrum och veranda.

Stugorna har två sovrum, kaklade badrum med golvvärme samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva. På sommaren är den bästa platsen förstås den mysiga verandan med uppsyn över den närliggande lekplatsen.

Vi erbjuder stor flexibilitet gällande avbeställningsskydd både för om- och avbokning för att göra det enkelt för dig att boka ditt boende. Läs gärna mer om våra bokningsvillkor här.

Utrustning
Diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- städutrusning, barnstol och utemöbler. Täcke, kuddar och TV. 

Parkering och elbilsladdare
Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

Önskar ni barnsäng?
Välj till detta till din bokning så finns det på plats med täcke, kudde och sängkläder.

Handikappvänlig
Stugan har en entré på markplan och stora gemensamma ytor. Badrummet är relativt rymligt men har ej med handikapptoalett. Parkeringarna till Skeppsbyn ligger nära stugorna och det är plant mellan parkering och stugan. 

Vanliga frågor:

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö"