Skeppsbyn, 4 sovplatser

Storlek
42
Sovrum
2
Sovplatser
4
Kök finns i stugan
Tillgänglighetsanpassad
WC finns i stugan
Dusch finns i stugan
Husdjur är inte tillåtna i stugan
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Befintliga och nya bokningar kan bokas om till motsvarande värde utan av- och ombokningsskydd. Vi erbjuder detta för att göra det enkelt för dig som gäst att fortsätta din semesterplanering efter nuvarande förutsättningar.

I våra fräscha stugor i Skeppsbyn finns det plats för upp till fyra personer. Stugorna har två sovrum, kaklade badrum med golvvärme samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva. På sommaren är den bästa platsen förstås den mysiga verandan med uppsyn över den närliggande lekplatsen.

Utrustning
Diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- städutrusning, barnstol och utemöbler. Täcke, kuddar och TV.

I stugan finns barnresesäng, ta med kudde och täcke samt sängkläder till den eller välj till det i onlinebokningen. Madrass ingår till resesängen som finns i stugan och madrassen får ni i receptionen när ni checkar in. 

Handikappvänlig
Stugan har en entré på markplan och stora gemensamma ytor. Badrummet är relativt rymligt men har ej med handikapptoalett. Parkeringarna till Skeppsbyn ligger nära stugorna och det är inte backigt mellan parkering och stugan. 

Erbjudande

Unika tider ger unika möjligheter. Bo i stuga till pangpris fram till 18 juni. 4 bäddstuga för 850 kr, 6 bäddstuga för 1050 kr och 8 bäddstuga för 1250 kr per natt.

Boka online eller kontakta receptionen på +46(0)526-26040 eller info@dafto.se.

Till onlinebokningen

Vanliga frågor:

Kan jag omboka min vistelse i Coronatider?

Ja fri ombokning av din vistelse gäller tills vidare för att du ska kunna fortsätta din semesterplanering utefter nuvarande förutsättningar. Vid avbokning gäller ordinarie avbokningsregler, du hittar dem under "Om Daftö":

Åtgärder gällande Corona

Vi på Daftö arbetar med att skapa äventyrliga upplevelser, men din säkerhet och trygghet vill vi inte äventyra. Därför har vi vidtagit åtgärder med anledning av Corona. Läs om åtgärderna under "Om Daftö".